Als het niet snel goed genoeg is

van Vliet Totaalbouw is een ervaringsdeskundige als het gaat om verbouwen. Ben je op zoek naar een aannemer? van Vliet Totaalbouw realiseert alle projecten! Door onze vakkundigheid en ervaring verzorgen wij een breed scala aan diverse (ver)bouwprojecten. Wij zetten graag een stap extra voor je bij uitgebreide projecten evenals klussen van kleinere omvang. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

E-mailadres

info@vanvliettotaalbouw.nl

Telefoonnummer

085 - 130 79 69

Openingstijden

Ma t/m Za van 8.00uur t/m 21.00uur

- verbouwen -
- renoveren -
- schilderen -
- Badkamers -
- Tegelwerken -

Werkzaamheden onder garantie

Wij werken met gecertificeerde en zeer ervaren professionals. Kwaliteit is bij elke klus gewaarborgd.

Wij werken snel en netjes

Het is immers jouw woning en wij streven ernaar dat je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden

Hoge klanttevredenheid

Recensies van opdrachtgevers die je voorgingen zijn lovend. Samen met jouw realiseren wij je droomhuis!

Veelzijdig partner in bouw, onderhoud & renovatie

Van ontwerp...

Wij zijn een allround bouwbedrijf voor grote en kleine projecten, maar ook voor het dagelijks onderhoud, voor zowel particulier als bedrijf. Ons doel is af- bouwen en onderhoud op hoogniveau tegen een eerlijke prijs. De kwaliteit moet hoogstaand zijn. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvan het beste bewijs.

Ontwerp van een moderne uitbouw
Moderne uitbouw

…tot aan realisatie

De kleinschaligheid zorgt ervoor dat je direct contact hebt met de uitvoerder, waardoor de communicatielijnen kort zijn en dus de kans op misverstanden klein. Zowel onze klanten als wij zelf ervaren dit als zeer aangenaam. Met jouw als klant, onderaannemers en leveranciers om tafel zitten om samen een strakke planning en een juiste voorbereiding te maken zodat het werk effectief en soepel loopt.

Onze Werkwijze

1. Persoonlijke Kennismaking

Een goede samenwerking begint met elkaar te leren kennen. Wij zijn er in elk geval van overtuigd jouw precies die ondersteuning te kunnen bieden, die je nodig hebt. Nadien zal ook het andere onmisbare element voor elke goede samenwerking volgen: vertrouwen.

2. Project / Locatie bezoek

Om inzicht in de wensen te krijgen, komen wij bij voorkeur het werk opnemen op de locatie van het project. Dit is niet alleen noodzakelijk om inzicht te krijgen maar ook om een zo goed mogelijke en realistische offerte uit te brengen.

3. Wensen worden besproken

We willen graag weten wat de wensen zijn voor de verbouwing en hoe zie je de verbouwing. Ook bespreken we het budget, ambitieniveau en hoe milieuvriendelijk de verbouwing wordt. Deze onderdelen bij elkaar vormen de uitgangspunten voor de verbouwing.

4. Offerte / Calculatie wordt uitgebracht

We leveren simpele en transparante offertes. De wens van de potentiële opdrachtgever wordt kort samengevat en vertaald in een beknopt plan van aanpak. De offerte geeft inzicht in het verwachte aantal te besteden uren, het uurtarief, de doorlooptijd(en) en een concreet voorstel over aard en vorm van het door ons te leveren eindresultaat.

5. Planning en uitvoering project

Je hebt direct contact met de uitvoerder, waardoor de communicatielijnen kort zijn. Zowel onze klanten als wij zelf ervaren dit als zeer aangenaam. Met jouw als klant, onderaannemers en toeleveranciers om tafel zitten om samen een strakke planning en een juiste voorbereiding te maken zodat het werk effectief en soepel loopt.

6. Oplevering van je project

Na de afgesproken periode van werkzaamheden aan jouw project, zal de oplevering plaatsvinden. Daar gaan wij samen met jouw langs alle zaken die wij in uw opdracht hebben uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Je hebt 2 jaar garantie op alle werkzaamheden. Voor materialen geldt de garantietermijn die de leverancier voorschrijft.

© 2018 All rights reserved​

van Vliet Totaalbouw​