Ook nu staan wij voor je klaar, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM

Omdat Aandacht Alles Mooier Maakt

Totale Badkamer en Toilet Installatie

van Vliet Totaalbouw Dé Specialist voor Badkamer en Toilet Renovatie en Installatie.

Complete Renovaties en Verbouwingen

Voor Verbouwingen en Complete of Gedeeltelijke Renovaties van Woningen.

Aanbouwen en Dakkapellen

Dakkapel in één dag of meer woonruimte creéren. Tegen concurrerende Tarieven.

E-mailadres

info@vanvliettotaalbouw.nl

Telefoonnummer

085 - 130 79 69

Openingstijden

Ma t/m Za van 8.00uur t/m 21.00uur

- verbouwen -
- renoveren -
- schilderen -
- Badkamers -
- Tegelwerken -

Werkzaamheden onder garantie

Wij werken met gecertificeerde en zeer ervaren professionals. Kwaliteit is bij elke klus gewaarborgd.

Wij werken snel en netjes

Het is immers jouw woning en wij streven ernaar dat je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden

Hoge klanttevredenheid

Recensies van opdrachtgevers die je voorgingen zijn lovend. Samen met jouw realiseren wij je droomhuis!

FAQ

Een selectie uit ons meest gestelde vragen

Wij zijn gevestigd in Den Haag, primair ligt ons werkgebied in Den Haag en omstreken, zoals in Zoetermeer, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Hilversum, tot in heel Nederland.

Dit is moeilijk vooraf te beoordelen. Het is afhankelijk van de soort klus er uitgevoerd moet worden. In het menu tref je de link tarieven, hierin hebben wij zoveel mogelijk informatie gegeven zodat je vooraf een inschatting kunt maken, wat jouw klus gaat kosten.

Wij werken doorgaans van maandag tot en met zaterdag van 7.00uur tot en met 17.00uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Voor zaken van dringende aard zijn wij 24/7 oproepbaar.

Voor klussen onder de €3,500 wordt er achteraf een rekening overhandigd/gemaild, deze dien je per ommegaande onder vermelding van het factuurnummer op onze bedrijfsrekening over te maken. Dan wel binnen twee weken na afronding van de werkzaamheden.

Voor klussen boven de € 3,500 wordt er voor aanvang van werkzaamheden een aanbetaling van 40% gevraagd, na afronding van de eerste fase wordt er nogmaals 40% aan je gefactureerd. Het restant (20%) wordt na afronding van de werkzaamheden gefactureerd.

Doorgaans bestaat een opdracht niet enkel uit arbeidsloon. Ingehuurde specialisten, materialen en salaris medewerkers worden allemaal door van Vliet Totaalbouw voorgeschoten. Deze zaken zijn ook vastgelegd in onze Algemene Voorwaarden.

We zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. Daarbij is onze naam hooghouden de grootste garantie. Ook zijn we aangesloten bij Stichting Ombudsman.

Op alle werkzaamheden heb je 2 jaar garantie. Op constructiewerken zelfs 10 jaar. Echter op materialen heb je de garantieperiode die de leverancier voorschrijft.

van Vliet Totaalbouw, doet ook kleine klussen. Met name voor de kleinere klussen hebben wij de capaciteit en expertise in huis. Dit is ondergebracht bij De Klussen Expert wat deel uitmaakt van, van Vliet Totaalbouw. 

Nee, een offerte is bij van Vliet Totaalbouw altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Offertes worden doorgaans voor de grotere klus/verbouwing gemaakt.

Dit is geheel afhankelijk van de soort klus. Doorgaans hebben wij voor de grotere klussen een wachttijd van 2 weken. Voor de kleinere klus is het een dag. Grotere klussen worden altijd op basis van een vooraf opgestelde offerte uitgevoerd hierin wordt ook aangegeven wanneer de werkzaamheden starten, uiteraard in overleg.

We hebben een bewuste keuze gemaakt om met A merken en materialen te werken. Deze zijn doorgaans iets duurder dan de doorsnee bouwmarkt materialen.

Staat Jouw Vraag er Niet Tussen

Staat jouw vraag er niet tussen? Klik op onderstaande knop/link en stel je vraag. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, en krijg direct antwoord op je vraag.

© 2018 All rights reserved​

van Vliet Totaalbouw​